Social media voor Hof van Cleve

Er worden constant veel fouten gemaakt op social media, terwijl veel bedrijfseigenaren zich daar niet eens van bewust zijn. Het is erg belangrijk om van deze fouten op de hoogte te zijn, zodat je ze kunt vermijden. Uiteindelijk zal dit een erg belangrijk effect hebben op je behaalde resultaten en essentieel zijn voor de meest optimale resultaten.

Deze lijst bevat tien van de meest gemaakte fouten op social media:

#1 Geen headerafbeelding
#2 Geen profielfoto die zorgt voor engagement
#3 Geen consistentie in het posten
#4 Lage kwaliteit of gekopieerde posts
#5 Geen interactie met klanten
#6 Te weinig materiaal dat zorgt voor engagement
#7 Niet richten op jouw doelgroep
#8 Niet goed met negatieve feedback omgaan
#9 Te koud en bedrijfsmatig overkomen
#10 Niet volgen van analytische resultaten

Dit zijn zonder twijfel de meest voorkomende kwesties waar ondernemingen mee te maken krijgen op social media. Het is belangrijk om een checklijst te maken om er zeker van te zijn dat je deze problemen voorkomt.

Een mooi voorbeeld van een uitgewerkt social media marketing is de volgende case voor HOF VAN CLEVE.

Naast het alom gekende meesterschap en de genialiteit in binnen en buitenland van drie sterrenchef Peter Goosens ontwikkelt CNIP new media dagelijks, ver van alle schijnwerpers, het geheime social media recept dat trots bijdraagt tot het succes van het Hof Van Cleve!


Video is een essentieel onderdeel in de sociale mediamarketing. Gepassioneerd door perfectie zoals de sterrenchef zelve, brengt CNIP new media het succesverhaal van het Hof Van Cleve naar een hoger niveau om van te watertanden.


Meer info op : https://www.cnip.be/socialmediamarketing-project-hofvancleve