Kinderspeelgoed Leiden

Wist je dat je newborn al na 3 maanden begint met spelen? Dit spelen is niet alleen leuk, maar het is ook heel goed voor de ontwikkeling van je kindje. Daarom heeft Tokkelientje naast de leukste kleertjes voor je kleine ook een groot assortiment kinderspeelgoed voor de allerkleinsten, maar zeker ook voor de wat oudere kinderen. Kortom, de kinderspeelgoed winkel van Leiden.

Houten speelgoed bij Tokkelientje

Net als veel andere zijn wij bij Tokkelientje fan van houten speelgoed. Dit speelgoed gaat niet alleen veel langer mee dan plastic speelgoed, het is ook nog eens veel beter voor het milieu en voor je kindje. Houten speelgoed hebben wij in alle soorten en maten, houten speelgoed voor peuters, houten speelgoed keukens, houten speelgoedauto's en houten puzzels. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een houten variant van.

Dé speelgoedwinkel

Tokkelientje is de online speelgoedwinkel voor speelgoed vanaf 3 maanden. Voor baby's zijn er bijvoorbeeld veilige Stacking cups van het leuke merk Mushie, maar ook tal van ander kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Vooral keukenspeelgoed en speelgoed autos blijven onverminderd populair.

Buiten spelen met het leukste speelgoed

Nu de lente weer begonnen is en het buiten steeds vaker zonnige en warm is, gaat er natuurlijk niks boven lekker buiten spelen. Daarom hebben wij bij Tokkelientje een ruim assortiment buitenspeelgoed, van de vrolijkste zandvormpjes voor in de zandbak tot stepjes en verrekijkers voor de echt avonturiers. Met het buitenspeelgoed van Tokkelientje hoeft niemand zich mee te vervelen!